Snabbare Mentor

 

Snabbare Mentor 

Ingen kan hjälpa alla, men alla kan hjälpa någon. 

Snabbare Mentor är Snabbare Integrations nya projekt för nyanlända samt flyktingar från Ukraina med utländsk bakgrund och eftergymnasial utbildning som saknar jobb inom sitt kompetensområde. Genom mentorskap och Snabbare Integrations etablerade medlemmar jobbar vi för att öka antalet människor som kan stå på egna ben och snabbare integrera sig i det svenska samhället. 

MISSION: Syftet med denna verksamhet är att människor som redan bor i Sverige tillsammans med nyanlända människor samt flyktingar från Ukraina ska bygga ett öppet, solidariskt och tryggt samhälle, där det finns en dialog och tolerans mellan olika kulturer. På så sätt höjer man kunskapen och den kulturella nivån i samhället där man förebygger oenigheter, missförstånd och gängkriminaliteten i samhället. Syftet med dessa dialoger är att få en hållbar välfärd i Sverige som kan vara förebild för övriga världen. Alla som bor i Sverige kan bidra till mer produktion, arbetstillfällen och högre kunskap utveckling där alla bidrar med skatt till välfärden. 

VISION: Vår ambition med " Snabbare Mentor" som projektet kallas är att öka antalet människor som kan stå på egna ben och snabbare integrera sig i det svenska samhället, att stoppa gängkriminaliteten, bryta segregationen och öka sammanhållningen i Sverige. Att bli en del av ett solidariskt samhälle.  

"Snabbare Integrations nyanlända medlemmar samt flyktingar från Ukraina" söker efter "Snabbare Mentorer" som är etablerade på den svenska arbetsmarknaden. Snabbare Integration har över 3000 medlemmar som finns över hela Sverige.

Ni två bestämmer sedan tillsammans hur ofta ni vill ses/höras.

Är du den etablerade personen, och vill höras/ses på distans eller fysiskt med en nyanländ? Bli "Snabbare Mentor" och hjälpa till en öppnare arbetsmarknad. Vill du göra positivt skillnad i det svenska arbetslivet och samhället?
Då får du jättegärna fylla i det här formuläret.

Ansök som en "Snabbare Mentor"

Är du den nyanlända personen eller en flykting från Ukraina som söker jobb motsvarande din kompetens, och vill höras/ses på distans eller fysiskt med en ”Snabbare Mentor” som är etablerad på den svenska arbetsmarknaden? Bli adept och få hjälp i jobbsökandet. Som adept får du hjälp och vägledning av en"Snabbare Mentor".
Då får du jättegärna fylla i det här formuläret.

Ansök som "en adept" Här hittar ni vår Integritetspolicy

Vid frågor kontakta mig, Adnan Gündogdu. Tack på förhand!
Skicka en kommentar

0 Kommentarer
Skicka en kommentar (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top