Integritetpolicy

Personuppgiftsansvarig 

Snabbare Integration är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Våra kontaktuppgifter är:
Kontaktperson: Adnan Gündogdu,
Adress: Kvarngatan 42 174 66 Sundbyberg / Sverige
e-post: snabbareintegration@gmail.com

Ändamål 

Snabbare Integration använder dina personuppgifter för följande syften: 
1. Snabbare Integration använder de personuppgifter som du har lämnat om dig själv för att matcha ihop dig med en annan av våra användare, exempelvis till en "digital vän", "snabbare mentor" samt "snabbare familj". I detta ingår att vi presenterar deltagare som vi har matchat ihop för varandra med namn. 
2. Vi kan också komma att bjuda in dig till Snabbare Integration aktiviteter eller ge dig erbjudanden.
3. Efter ett möte eller digitalt möte kan vi kontakta dig för att fråga hur det var. 
4. Informationen används också för att kunna besvara frågor, driva och förbättra vår webbplats,  program samt projekt. 
5. Dina personuppgifter kan delas med andra deltagare om det krävs för Snabbare Integration ska kvalificera sig mellan "digitala vänner", "nyanlända adepter", "etablerade snabbare mentorer", "snabbare familjer", "nyanlända familjer, familjer på flykt från Ukraina eller med anledning av kriget i Ukraina". Dessa "digitalal vänner", "nyanlända adepter", "etablerade snabbare mentorer" och "nyanlända familjer, familjer på flykt från Ukraina eller med anledning av kriget i Ukraina" har inte tillåtelse att använda dina personuppgifter till marknadsföring eller till något annat. 
6. Utöver detta måste Snabbare Integration lämna vidare dina uppgifter om det framgår av lag att vi måste det. 

Samtycke 

För att kunna tillhandahålla tjänsten behöver vi ditt samtycke för att behandla personuppgifter om dig såsom namn, ålder, telefonnummer, annan information, intressen, yrke, e-postadress, kön, stad. Du har rätt att när som helst ta tillbaka ditt samtycke. Detta gör du genom att kontakta [Snabbare Integration] på e-postadressen snabbareintegration@gmail.com. 
OBS dock att ett återkallande av ditt samtycke inte påverkar lagligheten av behandlingen innan samtycket återkallades.

Dina rättigheter 

1-Du har rätt att kontakta oss för att få information om vilka uppgifter som behandlas om dig, ett s.k. registerutdrag, eller för att begära rättelse eller begränsning av dina personuppgifter. Du har rätt att begära att få dina personuppgifter raderade. Du har också rätt att framställa klagomål angående behandlingen av dina personuppgifter till oss och till tillsynsmyndigheten, Datainspektionen. Det kan du göra om du anser att vi inte behandlar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Mer information om detta hittar du här. 
2-Dina personuppgifter förs inte över till tredje land (det vill säga land utanför EU/EES). 
3-Om du vill avregistrera dig, skicka ett e-mail till snabbareintegration@gmail.com Snabbare Integration tar då bort dina uppgifter. 

Lagring av personuppgifter 

Om du har blivit matchad eller blivit matchningsbar men ingen matchning skett tas dina uppgifter bort efter ett (1) år. Om de uppgifter du har lämnat inte är korrekta eller fullständiga får du ett påminnelsemail från oss. Om du ej anger korrekta och/eller fullständiga uppgifter tas dina uppgifter bort efter tre (3) månader.

Skicka en kommentar

0 Kommentarer
Skicka en kommentar (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top