Om Snabbare Integration

Målet med denna hemsida är enkelt förverkliga Snabbare Integration genom informationsfördelning. Men också att utbyta erfarenheter. Vi har skapat ''Interkulturell dialog'' i det svenska samhället. Interkulturell dialog är ett öppet och respektfullt meningsutbyte mellan individer och grupper som tillhör olika kulturer som leder till en djupare förståelse av den andras globala uppfattning. Vi har skapat "Digital vän" där man fyller i om man är ny i Sverige eller etablerad, och så hjälper vi till så att man hittar vänner att förbättra det svenska språket med lära sig svensk kultur. Många viktiga ämnen för oss är: information om Sverige, svenska språket, utbildning, arbetspraktik, digital vän, interkulturell dialog, jobbannonser, projekt, demokrati, kultur, jämlikhet, diskriminering, segregation, rättigheter, skyldigheter, mänskliga rättigheter, sammanhållning, trygghet, solidaritet, hållbarhet, asylrätt, miljö, klimat, energi, kämpa mot rasism, kämpa mot våld, kämpa mot terrorism, kämpa mot radikalism, kämpa mot globala problem, elbilar, digitala ekonomi, uppfinnare ekonomi, gröna ekonomi, bank och finansbranschen samt Sveriges ekonomi. Vi vill jättegärna starta ett samarbete med Sveriges föreningar, kommuner samt länsstyrelser och delta på projekt med kommuner, föreningar samt länsstyrelser. Denna hemsida startades den 4:e april 2020, som en del av Facebook-gruppen "Snabbare Integration" (grundad av Adnan Gündogdu, den 11:e februari 2020) Vi finns även på Instagram, Twitter samt Linkedln.

MISSION: Syftet med denna verksamhet är att människor som redan bor i Sverige tillsammans med nyanlända människor ska bygga ett öppet, solidariskt och tryggt samhälle, där det finns en dialog och tolerans mellan olika kulturer. På så sätt höjer man kunskapen och den kulturella nivån i samhället där man förebygger oenigheter, missförstånd och gängkriminaliteten i samhället. Syftet med dessa dialoger är att få en hållbar välfärd i Sverige som kan vara förebild för övriga världen. Alla som bor i Sverige kan bidra till mer produktion, arbetstillfällen och högre kunskap utveckling där alla bidrar med skatt till välfärden.
VISION: Vår vision är att vara lika nära mot alla människor, myndigheter, partier och föreningar. Vår plattform representanter inte något politiskt parti, myndighet, förening eller annat kommersiellt. Vi skickar gärna en representant från vår plattform till alla myndigheter, partier och föreningar om vi blir inbjudna. Vår ambition är att öka antalet människor som kan stå på egna ben och snabbare integrerar sig i det svenska samhället. Det är viktigt att bryta segregationen, öka sammanhållningen och att stoppa gängkriminaliteten i Sverige.

Adnan Gündogdu
Grundare av Snabbare Integration

Läs mer om Adnan Gündogdu 

Våra ambassadörer:


#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top