Om Adnan Gündogdu och Snabbare Integration

Mitt namn är Adnan Gündogdu. Jag kommer från Istanbul och har bott i Sverige i 6 år. Jag studerade offentlig förvaltning för Statsvetenskapliga Institutionen vid Istanbuls Universitet. Jag arbetade på två banker i 15 år i Turkiet. I Antalya och Istanbul arbetade jag som bankdirektör i 4 år.
  
En natt tänkte jag en sak. ”Jag måste grunda Facebook Grupp och dela alla informationer till alla nyanlända.” Jag tycker mycket om att hjälpa andra in i det svenska samhället. 
Jag har grundat på Snabbare Integration Facebook Grupp den 11:e februari 2020 och grundat på www.snabbareintegration.com den 4:e april 2020. Målet med denna hemsida är enkelt förverkliga Snabbare Integration genom informationsfördelning. Men också att utbyta erfarenheter. Vi har skapat ''Interkulturell dialog'' i det svenska samhället. Interkulturell dialog är ett öppet och respektfullt meningsutbyte mellan individer och grupper som tillhör olika kulturer som leder till en djupare förståelse av den andras globala uppfattning. Vi har skapat ”Digital vän” där man fyller i om man är ny i Sverige eller etablerad, och så hjälper vi till så att man hittar vänner att förbättra det svenska språket med och lära sig svensk kultur.

Jag lär mig svenska och svensk kultur. Mitt etableringsprogram slutade den 2020-08-28. Jag har lärt mig mycket viktiga informationer om Sverige. 2020-08-24 har jag börjat på trafiklärarutbildningen på Komvux Värmdö Yrkeshögskolan. Efter 400 nobbade  ansökningar har jag fått ett jobb. Jag har deltagit 4 jobbintervju. Fjärde som sista jobbintervju gick allting bra! 2020-10-19  började jag på jobbet och lämnade  jag på trafiklärarutbildningen. På ABF Norra Stockholms län jobbade jag som verksamhetsutvecklare. Min arbetsgivare  har sagt upp mig  pga. arbetsbrist, enskild överenskommelse. Mitt jobb slutade på ABF Norra Stockholms län den 31:a augusti 2021. Jag har börjat på Finopti den 30:e augusti 2021. Min titel är kundansvarig. Jag jobbar igen på  bank och finansbranschen där jag hade jobbat i 16 år i Turkiet. Jag kontaktar med bostadsrättsföreningar, banker, fastighetsbolag och gör mitt bästa på jobbet.  
Snabbare Integration Facebook  Grupp  har  haft   3 1 0 0  medlemmar. Snabbare Integration hemsida  har besökts  1 3 3 0 0 0 0 gånger. Vi har skapat över 2 0 0 digitala vänner från  hela Sverige.
Snabbare Integration är en plattform. Vi finns även på Instagram, Twitter samt Linkedln. Många viktiga ämnen för oss är: information om Sverige, svenska språket, utbildning, arbetspraktik, digital vän, interkulturell dialog, jobbannonser, projekt, demokrati, kultur, jämlikhet, diskriminering, segregation, rättigheter, skyldigheter, mänskliga rättigheter, sammanhållning, trygghet, solidaritet, hållbarhet, asylrätt, miljö, klimat, energi, kämpa mot rasism, kämpa mot våld, kämpa mot terrorism, kämpa mot radikalism, kämpa mot globala problem, elbilar, digitala ekonomi, uppfinnare ekonomi, gröna ekonomi, bank och finansbranschen samt Sveriges ekonomi. Vi vill jättegärna starta ett samarbete med Sveriges föreningar, kommuner samt länsstyrelser och delta på projekt med kommuner, föreningar samt länsstyrelser.
Vår vision är att vara lika nära mot alla människor, myndigheter, partier och föreningar. Vår ambition är att öka antalet människor som kan stå på egna ben och snabbare integrera sig i det svenska samhället, att stoppa gängkriminaliteten, bryta segregationen och öka sammanhållningen i Sverige. 

Vi är så glada att ha inlett ett samarbete med Tamam.

Vi är så glada att ha inlett ett samarbete med ABF Norra Stockholms Län .
(Snabbare Integration FB Grupp hade 672 medlemmar och Snabbare Integration hemsida hade besökts  82.000 gånger )
Vi är så glada att ha inlett ett samarbete med Hej Främling.
Vi är så glada att ha inlett ett samarbete med ABF Stockholm.
Vi är så glada att ha inlett ett samarbete med Studieförbundet Bilda.
Jag har börjat att betala skatt och tackar mycket till Sverige. Jag ska gärna göra mitt bästa för Sverige. Hoppas på att allt blir bra i mitt liv i Sverige.
 Mitt nya land är Sverige! 

Läs gärna om Adnan Gündogdu på Mitt i Stockholm " Adnan vill hjälpa fler att komma över tröskeln"
Läs gärna om Adnan Gündogdu på trs.se "Adnan fick jobb via Facebook-inlägg"
Läs gärna om Adnan Gündogdu på bilda.nu "Visionären Adnan brinner för ett inkluderande och medmänskligt Sverige"

Med vänliga hälsningar 


Skicka en kommentar

4 Kommentarer

  1. Välkommen till Sverige! Jag gjorde samma resa som du när jag var 1 år. Vid den ålden har man inga introductions problem. Särskilt inte när man har svensk mamma.

    SvaraRadera
  2. Jag gratulerar dig för vad du har åstadkommit på så kort tid i Sverige. Lycka till med det nya jobbet.! Bra jobbat!

    SvaraRadera
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)