Om Adnan Gündogdu och Snabbare Integration

4

Mitt namn är Adnan Gündogdu. Jag kommer från Istanbul och har bott i Sverige i 6 år. Jag studerade offentlig förvaltning för Statsvetenskapliga Institutionen vid Istanbuls Universitet. Jag arbetade på två banker i 15 år i Turkiet. I Antalya och Istanbul arbetade jag som bankdirektör i 4 år.
En natt tänkte jag en sak. ”Jag måste grunda Facebook Grupp och dela alla informationer till alla nyanlända.” Jag tycker mycket om att hjälpa andra in i det svenska samhället. 
Jag har grundat på Snabbare Integration Facebook Grupp den 11:e februari 2020 och grundat på www.snabbareintegration.com den 4:e april 2020. Målet med denna hemsida är enkelt förverkliga Snabbare Integration genom informationsfördelning. Men också att utbyta erfarenheter. 
Snabbare Integration Facebook  Grupp  har  haft   3 0 0 0  medlemmar. Snabbare Integration hemsida  har besökts  1 4 0 0 0 0 0 gånger. Vi har skapat över 2 0 0 digitala vänner från  hela Sverige.
Snabbare Integration är en plattform, inte en förening eller ett företag. Vi finns även på Instagram, Twitter samt Linkedln. Många viktiga ämnen för oss är: information om Sverige, svenska språket, utbildning, arbetspraktik, digital vän, interkulturell dialog, jobbannonser, projekt, demokrati, kultur, jämlikhet, diskriminering, segregation, rättigheter, skyldigheter, mänskliga rättigheter, sammanhållning, trygghet, solidaritet, hållbarhet, asylrätt, miljö, klimat, energi, kämpa mot rasism, kämpa mot våld, kämpa mot terrorism, kämpa mot radikalism, kämpa mot globala problem, elbilar, digitala ekonomi, uppfinnare ekonomi, gröna ekonomi, bank och finansbranschen samt Sveriges ekonomi. Vi vill jättegärna starta ett samarbete med Sveriges föreningar, kommuner samt länsstyrelser och delta på projekt med kommuner, föreningar samt länsstyrelser.
Vår vision är att vara lika nära mot alla människor, myndigheter, partier och föreningar. Vår ambition är att öka antalet människor som kan stå på egna ben och snabbare integrerar sig i det svenska samhället. Det är viktigt att bryta segregationen, öka sammanhållningen och att stoppa gängkriminaliteten i Sverige. 
Jag har börjat att betala skatt och tackar mycket till Sverige. Jag ska gärna göra mitt yttersta för Sverige. Hoppas på att allt blir bra i mitt liv i Sverige.
 Mitt nya land är Sverige! 
Jag kom verkligen inte frivilligt till Sverige. Men, jag vill inte vara en armprotes – utan en naturlig, kroppslig arm och en verklig del av det svenska samhället. Jag får inte bidrag för Snabbare Integration. 


Det första projekt : Digital vän
Det andra projekt : Snabbare Mentor
Det tredje projekt : Snabbbare Familj
Läs gärna om Adnan Gündogdu på Mitt i Stockholm " Adnan vill hjälpa fler att komma över tröskeln"
Läs gärna om Adnan Gündogdu på trs.se "Adnan fick jobb via Facebook-inlägg"
Läs gärna om Adnan Gündogdu på bilda.nu "Visionären Adnan brinner för ett inkluderande och medmänskligt Sverige"

Med vänliga hälsningar 
Grundare av 


Skicka en kommentar

4 Kommentarer
  1. Välkommen till Sverige! Jag gjorde samma resa som du när jag var 1 år. Vid den ålden har man inga introductions problem. Särskilt inte när man har svensk mamma.

    SvaraRadera
  2. Jag gratulerar dig för vad du har åstadkommit på så kort tid i Sverige. Lycka till med det nya jobbet.! Bra jobbat!

    SvaraRadera
Skicka en kommentar

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top