Lediga jobb inom städning

2
Lediga jobb förmedlas av hemfrid.se. Du kan kolla och ansöka här. 
Om du vill kan du komma in Snabbare Integration Facebook Grupp. Exempelvis kan du skriva kort om dig själv och att du söker jobb. Snabbare Integration Facebook Grupp medlemmarna består både av arbetssökande personer och personer med etablerade nätverk inom arbetslivet. 
 Lycka till med jobbsökandet. 
 Snabbare Integration


Kategori

Skicka en kommentar

2 Kommentarer
 1. Hej. Jag är intresserad att jobba hos er
  Som person är jag en öppen och spocial kille som inte rädd fôr att ta i exemple med tunga lyft att jobba i team passar mig väldigt bra jag är lyhörd och hjälpsam och det jag lovar att göra verkligen gjort

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej,

   Målet med denna hemsida är enkelt: Snabbare Integration. 7 viktiga ämnen för oss är: information om Sverige, svenska språket, utbildning, praktik, jobb, digital vän och interkulturell dialog. Denna hemsida startades den 4 april 2020, som en del av Facebook-gruppen ”Snabbare Integration” (grundad av Adnan Gündogdu, den 11 februari 2020)”

   Vi arbetar som volontärer och vill nå ut med information om Sverige, praktik, jobb, utbildning samt svenska språket. Om du vill kan du följa vår verksamhet via Facebook gruppen Snabbare Integration. I gruppen kan du förslagsvis skriva kort om dig själv och att du söker jobb.

   Snabbare Integration Facebook Grupp har 1990 bästa medlemmar. Medlemmarna består både av arbetssökande personer och personer med etablerade nätverk inom arbetslivet. Lycka till med jobbsökandet.

   Ha en fin kväll!
   Hälsningar
   Snabbare Integration

   Radera
Skicka en kommentar

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top