Nya Järfälla Trafikskola

0
Jag gjorde en vecka auskultation på Nya Järfälla Trafikskola. Jag lärde mig mycket viktiga informationer om trafikregler, högerregeln, trafiksäkerhet, körteknik och en massa saker. Dessutom lärde jag mig om ” hur trafikläraren förklarar trafikregler, hur trafikläraren pratar med eleven, hur trafikläraren hjälper till eleven ”. Trafik skolans ägare är jättesnäll. Jag har deltagit ungefär 25 timmar bilkörning med olika eleverna och olika trafiklärarna. Trafiklärarna är jättesnälla och duktiga människor som pratar på svenska, engelska, arabiska, kurdiska och turkiska. Dessutom gör trafikskolan handledarutbildning varje lördag, riskettan varje onsdagskväll, syntest vardagar. Du kan få mopedkörkort också. Jag rekommenderar alla som behöver svenskt körkort. Deras hemsida här.
Lycka till med uppkörning och teoriprov. 
Kategori

Skicka en kommentar

0 Kommentarer
Skicka en kommentar (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top