500.000 sidyver inom 323 dagar!

0

 

www.snabbareintegration.com 

Denna hemsida startades den 4 april 2020, som en del av Facebook-gruppen 
''Snabbare Integration''. (grundad av Adnan Gündogdu, den 11 februari 2020
Vi finns även på Instagram och Twitter. 
Snabbare Integrations hemsida har besökts 500.000 gånger inom 323 dagar!
Målet med denna hemsida är enkelt förverkliga Snabbare Integration genom informationsfördelning. Men också att utbyta erfarenheter. Vi har skapat ''Interkulturell dialog'' i det svenska samhället. Interkulturell dialog är ett öppet och respektfullt meningsutbyte mellan individer och grupper som tillhör olika kulturer som leder till en djupare förståelse av den andras globala uppfattning. Vi har skapat "Digital vän" där man fyller i om man är ny i Sverige eller etablerad, och så hjälper vi till så att man hittar vänner att förbättra det svenska språket med lära sig svensk kultur. Sju viktiga ämnen för oss är: information om Sverige, svenska språket, utbildning, arbetspraktik, digital vän, interkulturell dialog och jobb.
MISSION: Syftet med denna verksamhet är att människor som redan bor i Sverige tillsammans med nyanlända människor ska bygga ett öppet, solidarisk och tryggt samhälle, där det finns en dialog och tolerans mellan olika kulturer. På så sätt höjer man kunskapen och den kulturella nivån i samhället där man förebygger oenigheter, missförstånd och gängkriminaliteter i samhället. Syftet med dessa dialoger är att få en hållbar välfärd i Sverige som kan vara förebild för övriga världen. Alla som bor i Sverige kan bidra till mer produktion, arbetstillfällen och högre kunskap utveckling där alla bidrar med skatt till välfärden.
VISION: Vår vision är att vara lika nära mot alla människor, myndigheter och föreningar. Vår plattform representanter inte någon politiskparti, myndighet, förening eller annat kommersiellt. Vi skickar gärna en representant från vår plattform till alla myndigheter, partier och föreningar om vi blir inbjudna. Vår ambition är att öka antal människor som kan stå på egna ben och snabbare integrera sig i det svenska samhället.

Snabbare Integration
Skicka en kommentar

0 Kommentarer
Skicka en kommentar (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top