Snabbintervju

0

Snabbintervju – en digital anställningsintervju 

Har du sökt ett jobb och fått ett mejl av arbetsgivaren med en inbjudan till snabbintervju? Grattis! En snabbintervju är ett kort videosamtal som du kan delta i hemifrån. Det är ett utmärkt sätt för både dig och arbetsgivaren att snabbt och enkelt få en första kontakt. Här får du tips på hur du förbereder dig. 

Så här går en snabbintervju till 

Arbetsgivaren skickar dig en inbjudan till snabbintervju till din mejl – anmäl dig till mötet genom att klicka på länken och följ instruktionerna. 

Du får ett nytt mejl med en länk till själva intervjun. Om du inte har fått mejlet inom 10 minuter kan du se efter om det har hamnat i din skräppost. 

Dagen för intervju – anslut till snabbintervjun via länken du har fått i ditt mejl. Anslut i god tid innan mötet startar för att ta plats i kön. På sidan kan du testa din kamera och mikrofon. 

Sitt ostört och använd headset för bästa upplevelse. Om något går fel med tekniken under intervjun kan arbetsgivaren välja att ringa dig istället. Se till att ha din mobiltelefon i närheten. Läs mer här.
Kategori

Skicka en kommentar

0 Kommentarer
Skicka en kommentar (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top