Snabbare Familj


SNABBARE FAMILJ 

Gästfrihet!     Fika eller middag! 

"Integration går hand i hand med mötet med integrerade svenskar" 

Snabbare Familj är Snabbare Integrations nya projekt för nyanlända familjer och familjer på flykt från Ukraina eller med anledning av kriget i Ukraina. 
 
Att komma till Sverige och lyckas med sin etablering är en stor utmaning. Bjuda in svenska gäster till ert hem, där ni lär er om Sveriges kultur och hur samhället fungerar. Det är jätteviktigt för interkulturell dialog. Många har inte den förmånen. De kan vara i princip isolerade i 30 år utan kontakt med etablerade svenskar och det svenska språket. Ett isolerat liv i väntan på besked riskerar psykisk ohälsa – vilket i sin tur kan leda till missbruk, kriminalitet eller självmord. 

Att stötta och underlätta för 'nyanlända familjer och familjer på flykt från Ukraina eller med anledning av kriget i Ukraina' i Sverige. Hjälp varandra! Dela dina bästa egna erfarenheter och informationer till andra. 

MISSION: Syftet med denna verksamhet är att familjer som redan bor i Sverige tillsammans med 'nyanlända familjer och familjer på flykt från Ukraina eller med anledning av kriget i Ukraina' ska bygga ett öppet, solidariskt och tryggt samhälle, där det finns en dialog och tolerans mellan olika kulturer. På så sätt höjer man kunskapen och den kulturella nivån i samhället där man förebygger oenigheter, missförstånd och gängkriminaliteten i samhället. Syftet med dessa möten är att få en hållbar välfärd i Sverige som kan vara förebild för övriga världen. Alla som bor i Sverige kan bidra till mer produktion, arbetstillfällen och högre kunskap utveckling där alla bidrar med skatt till välfärden. 

VISION: Vår ambition med " Snabbare Familj " som projektet kallas är att öka antalet familjer som snabbare integrerar sig i det svenska samhället. Det är viktigt att bryta segregationen, öka sammanhållningen och att stoppa gängkriminaliteten i Sverige. Att bli en del av ett solidariskt samhälle.

"Snabbare Integrations nyanlända familjer och familjer på flykt från Ukraina eller med anledning av kriget i Ukraina" söker efter "Snabbare Familj" som är etablerade på det svenska samhället. 

Ni två bestämmer sedan tillsammans när ni vill ses. 

Är ni den svenska familjen, och vill besöka en nyanlända familj eller en familj på flykt från Ukraina eller med anledning av kriget i Ukraina med fika eller middag? Vill ni göra positivt skillnad i det svenska samhället? Då får du jättegärna fylla i det här formuläret.
Är ni den nyanlända familjen eller en familj på flykt från Ukraina eller med anledning av kriget i Ukraina som vill bjuda in en ”Snabbare Familj” som är etablerad på det svenska samhället? Som nyanlända familj eller en familj på flykt från Ukraina eller med anledning av kriget i Ukraina kan ni lära sig svensk kultur och hur samhället fungerar av en "Snabbare Familj". Då får du jättegärna fylla i det här formuläret.

Här hittar ni vår Integritetspolicy.  

Vid frågor kontakta Carina Jallinder, Ingela Sjöström, Adnan Gündogdu. Tack på förhand!

    Snabbare Integrations ambassadörer 
Om du vill kan du lyssna på vår senaste projekt som kallas
 "Snabbare Familj


Skicka en kommentar

0 Kommentarer
Skicka en kommentar (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top