New Future Consulting & Guldjobbet

0

 

New Future Consulting

New Future Consulting Northwest AB grundades i juli 2019 av Moslim Akill Ali och Homa Khosrawi.
De drivs av att hjälpa människor att uppnå sina mål. De tror att varje individ har en plats i samhället och gör alltid vårt yttersta för att hjälpa varje individ att hitta just den platsen. De tror helt enkelt inte att det är svårare än så. ​ De har ett brett nätverk av arbetsgivare och söker hela tiden efter nya former för samverkan inom olika branscher. 

DERAS TJÄNSTER 
FÖR DIG SOM ARBETSSÖKANDE
Stöd och matchning   &   Karriärsvägledning 
 FÖR DIG SOM ARBETSGIVARE 
Rekrytering  &   Bemanning

Guldjobbet 

DERAS TJÄNSTER


ARBETSSÖKANDE 
Guldjobbets möter dig med värme, engagemang och jävlar anamma! De flesta arbetssökande som kommer till dem går vidare till arbete. Deras goda resultat beror på att de är tillgängliga när du behöver råd, har koll på hur man skriver säljande jobbansökningar och att de alltid kommunicerar med arbetsgivare. De ser det med andra ord som deras uppgift att utveckla ditt jobbsökande och guida dig till arbete.

ARBETSGIVARE 
Guldjobbets främsta uppdrag är att matcha arbetssökande kompetens med företagare eller organisationers behov. De träffar kontinuerligt arbetssökande och har god förståelse för vilken kompetens de förmedlar. Hör gärna av dig om du behöver anställa, så levererar de ett urval arbetssökande som du kan knyta kontakt med. 

Homa Khosrawi : Handledare Telefon: 072 525 20 46 e-post: Homa@guldjobbet.se 
Moslim Akill Ali : Handledare Telefon: 072 525 20 48 e-post: Moslim@guldjobbet.se


Skicka en kommentar

0 Kommentarer
Skicka en kommentar (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top