ABF Stockholm kostnadsfria arbetsmarknadskurser

 

Hitta rätt kompetensutveckling för dig Under 2021 erbjuder ABF Stockholm kostnadsfria arbetsmarknadskurser (AMK) som ger dig rätt kompetensutveckling för att skapa bättre förutsättningar på arbetsmarknaden. Vi fokuserar på kompetenser som förbereder dig inför nya vägval och som vi ser behov av på arbetsmarknaden i kombination med kunskap om vad du ska tänka på när du söker jobb, skriver ditt CV och/eller vill etablera dig på arbetsmarknaden. 

AMK-1 
Kostnadsfri arbetsmarknadskurs (AMK-1) som främst riktar sig till dig som är eller riskerar att bli permitterad, varslad eller uppsagd på grund av pandemin och vill stärka din kompetens för att öka dina möjligheter på arbetsmarknaden. Dessa kurser hålls endast på distans. 

AMK-2 
Kostnadsfri arbetsmarknadskurs (AMK-2) som främst riktar sig till dig som har varit utanför arbetsmarknaden en längre tid och vill stärka din kompetens för att öka dina möjligheter att få arbete och/eller påbörja studier. Dessa kurser kan hållas både på distans och i fysisk form. Kolla i kursbeskrivningen vad som gäller för respektive kurs. 

Omfattning 
Arbetsmarknadskurserna omfattar cirka 40 studietimmar under 5–10 veckor. 

Viktig information om anmälan 

Du får endast anmäla dig till EN AMK-1 och EN AMK-2 kurs. Har du anmält dig till flera kommer de senare anmälningarna makuleras och du kallas till kursen du först anmält dig till. Välj därför noga före din bokning! Vill du ha chansen att delta rekommenderar ABF Stockholm  att anmäla dig så snart du kan, då det bara finns ett begränsat antal platser. Välj bland kurserna nedan och hitta ett startdatum som passar dig! Välkommen till ABF Stockholm! Förverkliga dina drömmar med oss! 
Har du frågor? Maila till: studieprogrammet.stockholm@abf.se

Du kan läsa och anmäla här.
Skicka en kommentar

0 Kommentarer